vineri, 9 octombrie 2020

DDW Episodul 11 Gașcă Chitară Grozăvești - Prietenii de la fântâniță

Gașcă Chitară Grozăvești ( sau GCG ), este un grup de pasionați de chitară, voie bună și mzuică românească. Față de unele organizații sau alte grupuri, scopul acestuia este bunăstarea membrilor și promovarea cântecului românesc.
În cadrul GCG, vei auzi: folk, rock și chiar muzică populară.  
Săptămâna aceasta am discutat cu Cristi și cu Vali despre proiectul lor cel puțin interesant. Am aflat suficient cât să vreau să vin măcar o dată la un eveniment organizat de ei.
În GCG poate intra absolut oricine. Elev, student sau profesor, părinte sau bunic, atâta timp cât iubești muzica, ai un loc aici. Cu siguranță te vei bucura de cântările organizate în gașcă. Voia bună se instalează repede atunci când încep oamenii să cânte. Dacă vrei doar puțină relaxare, te poți bucura doar trecând pe lângă și ascultând. Dar dacă desigur vrei să petreci clipe frumoase și să te bucuri de compania unor oameni interesați, cu glasul sau cu chitara, poți să participi oricaând.

Câteva întrebări rapide din timpul emisiunii:

  1. Cine poate intra în gașcă?  - Oricine, nu contează vârsta, sexul sau poziția socială. Dacă iubești muzica noastră, ești bine venit. 
  2. Trebuie să știu să cânt la chitară? - Nu, poți să stai și să te bucuri de muzică și chiar, de ce nu, să cânți cu vocea dacă vrei.
  3. Dacă știu să cânt la altceva, pot să cânt cu voi? - Absolut, un instrument sau un glas în plus, ajută întotdeauna.
Dacă vrei să vi la evenimentele GCG, intră pe pagina sau grupul de Facecbook și vezi când se întâlnesc. Pagina o găsești aici și grupul aici.

 Fi alături de noi și data viitoare! Te așteptăm cu mesaje pe site și să te abonezi pe aplicația de unde asculți podcastul. Ajută emisiunea cu o evaluare pozitivă și o recenzie pe Apple Podcast!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu